Fotosessie

 

Fotosessie - SynArt kan een studioshoot of locatieshoot verzorgen. Gebruikelijk bij een locatieshoot is dat een sessie wordt gefotografeerd in de buurt van Barendrecht, er zijn hier mooie locaties die zich daar uitstekend voor lenen. Bij andere locaties worden reiskosten doorberekend.

Hoe werkt het? Bij het maken van een afspraak wordt een datum vastgelegd voor een shoot. Een shoot kan plaatsvonden op zaterdagen of op doordeweekse avonden. Een shoot duurt ca. 2,5 uur.

Gratis shoot voor genodigden - Ben je door mij uitgenodigd voor een shoot klik dan hier.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shootonderwerpen

In principe is ieder denkbaar onderwerp mogelijk, van conceptueel tot zwangerschap.

Een leuk idee?

Synart werkt graag mee aan de realisatie van bijzondere themas, met als voorwaarden dat de realisatiekosten ervan aanvaardbaar zijn, en het idee redelijkerwijs uitvoerbaar. Zie voor voorbeelden van dergelijke shoots het onderdeel conceptuele fotografie in de gallery.

Belangrijk! Fotoshoots met vuurwapens kunnen uitsluitend worden gedaan op de schietbaan, met vuurwapenreplica's uitsluitend in een studio of buitenlocatie in België. Indien je een dergelijke shoot wil doen, graag van tevoren opgeven, zodat wapens en locatie op tijd bij de eigenaar kunnen worden gereserveerd. De wapens zullen bij de shoot in ongeladen conditie worden gebruikt.