Modelshoot

Je portfolio aanmaken/uitbreiden op tfp basis /gratis shoot

Onder bepaalde voorwaarden is een gratis shoot mogelijk. Lees de tekst hieronder goed door.

Let op: Als je bij SynArt een gratis shoot doet, stel je automatisch het resultaat van je shoot beschikbaar voor plaatsing op de SynArt website. Let op: Indien je onder de 18 jaar oud bent, dient de aanvraag te worden gedaan door een ouder/verzorger.

Stuur bij een aanvraag voor een gratis shoot altijd de volgende gegevens mee: Leeftijd, lengte en confectiemaat, 1 foto "full body" en 1 portret. Geef een korte, maar serieuze motivatie bij je aanmelding.

Zie hieronder voor de voorwaarden. Let op: SynArt behoudt zich te allen tijde het recht voor -zolang er geen afspraak/overeenkomst bestaat- met of zonder opgaaf van redenen een gratis shoot te weigeren.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Modelportfolio gratis aanmaken - Voorwaarde: Hier moet je tot 28 jaar oud voor zijn, een lengte hebben boven de 173cm, en een kledingconfectiemaat van 32 - 36. Ervaring met het modelwerk of met poseren is niet verplicht.

Modelportfolio gratis uitbreiden - Je beschikt al over een bestaande, actuele Internet portfolio op een modellenwebsite zoals bijvoorbeeld Dutch Heaven, Model Mayhem, Photoplace, etc. (een Hyve telt niet als portfolio). Je leeftijd, lengte en kledingmaat zijn in dit geval geen voorwaarden.

Gratis shoot bij opvallende kenmerken - eventueel kom je in aanmerking voor een gratis shoot in geval van één of meer van de volgende kenmerken: Een duidelijk één-eiige tweeling, Oost-Europese gelaatstrekken (hoge jukbeenderen), rood haar (minimaal schouderbladlengte, óf een mooie klassieke bob), extreem lang haar (taille of langer), 40 jaar en ouder met een mooie uitstraling. Ook als je denkt dat je anderszins een opvallend kenmerk of uiterlijk hebt, je kunt het altijd proberen. Je leeftijd, lengte en kledingmaat zijn in bovenstaande gevallen geen voorwaarden.

Gratis shoot op uitnodiging - Een gratis shoot kan ook plaatsvinden wanneer je daarvoor een uitnodiging gekregen hebt van SynArt zelf.

Belangrijk! Fotoshoots met vuurwapens kunnen uitsluitend worden gedaan op de schietbaan, met vuurwapenreplica's uitsluitend in België in een studio of op een buitenlocatie. Indien je een dergelijke shoot wil doen, graag van tevoren opgeven, zodat wapens en locatie op tijd bij de eigenaar kunnen worden gereserveerd. De wapens zullen bij de shoot in ongeladen conditie worden gebruikt.

SynArt behoudt zich te allen tijde het recht voor -zolang er geen afspraak/overeenkomst bestaat- met of zonder opgaaf van redenen een gratis shoot te weigeren. SynArt houdt een M.B.L. bij en werkt met een schriftelijke overeenkomst om de belangen van de wederzijdse deelnemers te beschermen.

 

Created by SynArt © 2006 - 2014