Uitgenodigd?

Het kan zijn dat je persoonlijk bent uitgenodigd kostenloos een shoot te komen doen. Dat kan gebeuren als het toekomstige resultaat van de fotoshoot wordt gezien als een aanwinst voor de SynArt portfolio. Door de fotoshoot dan gratis weg te geven, valt de "winst" aan beide zijden. Zulke shoots heten shoots op TFP basis (Time For Prints) een term uit de tijd van de analoge fotografie.

Tegenwoordig is TFP een term die aanduidt dat de fotoshoot met gesloten beurzen plaatsvindt (Time For Photos), waarbij zowel de fotograaf als de gefotografeerde baat hebben bij de overeenkomst.

Wat kan je verwachten?

Een leuke shoot, welllicht een eerste ervaring als "model". Je kunt daarnaast zo'n 50 tot 80 foto's verwachten die je kunt gebruiken op Social Media zoals bijvoorbeeld Facebook. Ook kan je de foto's gebruiken voor een eigen portfolio. Aan de shoot ben je ongeveer een dagdeel kwijt (ochtend, middag of avond).

Wat gebeurt er met je foto's?

Een aantal van de foto's kan worden gebruikt voor de SynArt Portfolio, wat in de praktijk kan betekenen dat je op deze website staat. Wil je dat niet, maar wil je toch graag een shoot doen, geef dat even aan, dan kijken we of we ergens overeenstemming kunnen bereiken.

 

 

Created by SynArt © 2006 - 2014